Facebook links

Åbne Facebook sider

Voerladegård Forenings/kultur website

Voerladegård er en super by i Østjylland med omkring 600 indbyggere. Voerladegård er beliggende syd for Mossø 13 kilometer vest for Skanderborg

 

Voerladegård – Den sejeste by i verden

Dette er siden for alle os der bor eller har boet i Voerladegård (eller evt. omegn) og som synes det er en fantastisk by med et dejligt foreningsliv og fantastiske indbyggere!!!

 

Voerladegård IF

Din lokale idrætsforening.
VIF er en flerstrenget forening med bl.a. fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, zumba, linedance mm.  Læs mere om foreningen på www.voerladegårdif.dk Her kan du læse referater, regnskaber, om forskellige aktiviteter, festivaloprydning, Tour de VIF og meget andet. Kontakt endelig en fra bestyrelsen, hvis du har spørgsmål, gerne vil være træner eller hjælper. Vi ses i VIF – din forening.

 

Tung trafik væk fra skolevej i Voerladegård

Skal 3 minutter og 5 kilometer virkelig være afgørende for, om gennemgående tung trafik skal tillades at køre over Voerladegård.

Edelgården i Voerladegård

Grønskovlund i Voerladegård

Steder i Voerladegård

 

Lukkede Facebook grupper

Voerladegård og omegn

Siden for Voerladegård og omegns foreninger og mennesker. Til opslag og diskussioner der vedrører alle os der bor omkring Voerladegård. Arrangementer der er åbne for alle. F.eks. fællesspisninger, andet i forsamlingshuset, i kirken, på skolen, solsikken, i VIF og hos spejderne.

 

Voerladegårds Køb, Salg Og Bytte Side

Dette er en side for alle os i Voerladegård og omegn. Her kan vi sælge, købe og bytte alt i mellem himmel og jord. Eller søges efter noget. Også gerne reklamer på siden. Husk at slet jeres opslag når de ikke er relevante mere. God fornøjelse.

 

KFUM-spejder Voerladegård

For alle der er og har været KFUM spejder i Voerladegård gruppe.

 

Døup ved Voerladegård, Skanderborg

Gruppen er for beboere i Dørup ved Voerladegård, der vil bytte planter, jord eller hus/havehjælp, eller noget helt andet.

 


Kontakt WebMaster hvis yderligere grupper eller sider ønskes nævnt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *