Fællesspisninger i 2018

Fællesspisning  i Voerladegård Forsamlingshus 2018
Af Mette Voldum Jørgensen

Invitation til fællesspisning i 2018

Onsdag d. 25/4
Æggelæggerlauget i Kirstinelund: Karl, Inger, Anne Louise, Carsten, Louise og Henrik
Tirsdag d. 28/8 
Tommy, Rikke, Helle og Frank

Foreslår at det er den først nævnte på hvert hold der lige tager det første initiativ og håber i kan finde mailadresserne i denne mail, ellers skriv lige hvis I er tvivl, så vil jeg se om jeg kan hjælpe.

Derudover har Helle og Bjørn, Signe Nøhr Geil og Daniela Baluta sagt at de gerne vil hjælpe, begge de to sidstnævnte er nye i byen, så de skal ikke på holdet i august. Måske Daniela kan hjælpe på holdet i april, der er i hvert fald nogenlunde jævnaldrende bøn.  Signe måske i marts, du kender vist Trine fra mødregruppe? Helle og Bjørn måske til august? Eller en af de andre gange? Til holdet i august skal vi have fundet nogen lidt erfarne, så hvis I hører om nogen,
der ikke fik skrevet sig på listen og som gerne vil, så sig lige til. Ellers skal jeg nok hjælpe med at finde nogen eller Tommy, Rikke, Helle og Frank kan melde sig under fanerne på et af de andre hold.

Forsamlingshuset er booket, og datoer er meldt ud på Facebook, i Voerladegård kalenderen, og Terkild lægger dem på hjemmesiden.  Nøglen kan hentes hos Susanne Weigelt (s.weigelt (a) live.dk), bog (med regnskaber og gode råd fra tidligere hold) og pengekasse hos
Michael Thygesen (michael (a) voerladegaardforsamlingshus.dk)
Vil I lægge indbydelsen med oplysninger om tilmelding både på facebook og sende den til Nis Heissel (nisheissel (a) gmail.com), der har en lang mailliste han sender ud til, og til Terkild (terkild (a) outlook.dk), der kan lægge det på hjemmesiden.

Overskuddet fra fællesspisningen gives som gave til forsamlingshuset

Der skal gøres helt rent efter spisningen, så det er klar til udlejning igen dagen efter.

Hilsen Mette Jørgensen
Damtoften 30
5190 8510
mette (a) skaanning-jorgensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *