AKTIVT LIV I NATUREN

images
MTB OG CYKELKLUB

Cykelsporten blomstrer i Voerladegård. En stor flok kører sammen afsted og ses ofte på racercykler på ruten rundt om Mossø eller på mountainbike i skovene omkring. Der er skabt et godt sammenhold, og turene udvides gerne til at omfatte løb rundt i Østjylland.Ofte er det hele familien, der gribes af sporten og sammen bruger den sjove motionsform til at opleve naturen året rundt.


KAJAK OG KANO

Mange benytter sig af at have Gudenåen og Mossø tæt på. Der er gode muligheder for at koble helt fra med en kajaktur eller for at tage ungerne med på en dagstur i kano. Naturen opleves meget intenst fra vandsiden, hvor det rige dyreliv kan betragtes fra nært hold.

Der er løse planer om et kajak- og kano- laug i byen, hvor medlemmerne deles om materiel, udgifter og vedligehold. Søspejderne har direkte adgang til søen, og herigennem kan man blive fortrolig med flere typer sejlsport.


images
images
RIDESPORT

Mulighederne er mange, hvis man interesserer sig for heste og hestesport.
På Grønskovlund, Edelgård og flere andre steder kan man både få undervisning og opstaldning, hvad enten man er til dressur og konkurrencer eller blot til hyggelige ture. Skoven bruges af mange ryttere fra området, og der er et godt netværk. Så om man har ponyer som kæledyr, eller er til travløb, spring eller dressur, er der rig mulighed for at udfolde sig med hestesport i Voerladegårds skønne natur.


FRILUFTSBASEN

Lige uden for Voerladegård ligger Friluftsbasen. I skovkanten ned mod Mossø er der opført to rummelige sheltere og en bålhytte. Der er vandpost, bålpladser, borde-bænkesæt og muld- toilet. Sedum på shelternes tage giver et let og farverigt udtryk året rundt.
Det er byens spejdere, der har lagt mange timers arbejde i projektet, men alle har mulighed for at benytte sig af de gratis faciliteter.

Vuggestue, dagpleje, Landsbyordningen, spejderne og mange fritidsbrugere benytter området og faciliterne jævnligt.


images
MOSSØ
- når naturen er smukkest
En HEL hal resultatet af aktivt sammenhold
AKTIVT LIV MTB OG
CYKELKLUB

Voers Blad marts 2024

Fællesspisning i Voers Hus 1.februar kl.18

generalfors. i Borgerforeningen

Nyt om kollektiv transport fra januar 2024

SKRIV DIG OP TIL VORES MAILING-LISTE

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.