BADESØERNE

images
de hemmelige åndehuller

Få minutters kørsel fra Voerladegård finder du gode badesøer. Småsøerne er meget rene og med klart vand. De er omgivet af skov, og ved lysninger er der både mulighed for at solbade og for at tage en afkølende dukkert fra sandbredden eller fra badebroen. Borgerne i Voerladegård og omegn nyder godt af disse godt gemte naturperler.

Familien Ellegaard, som består af mor og far samt tre raske drenge på 4, 9 og 12 år, er en af de mange familier, som flittigt besøger en af søerne.

Ofte fylder vi en bil med vores egne unger og et par kammerater, det kan både være i hverdagen til en hurtig aftendukkert, eller i weekender/ferier, hvor vi ofte tager madpakker, vores lille transportable grill og drikkevarer med. Vi nyder virkelig vores timer ved søen. Vores drenge er nogle rigtige vandhunde, som kan bade i timevis. Vi starter allerede med at bade i maj måned, inden bøgen springer ud. Vandet plejer at være 13-14 grader på dette tidspunkt. Søen er helt klart et stort aktiv i vores liv og en af mange grunde til, at vi er så glade for at bo i Voerladegård. Jeg (far) er selv vokset op i en by med en badesø, og jeg er vant til at bruge min sommer der. Jeg nyder, at der altid er andre lokale dernede, så både ungerne og vi voksne kan hygge os sammen. Jeg er helt klart overbevist om, at vi bruger søen endnu mere, nu afstanden dertil er så kort. Et par gange er familien kørt i forvejen, og så løber jeg derned og slutter turen af med en dukkert. Det er velvære på højt plan!

MOSSØ
- når naturen er smukkest
En HEL hal resultatet af aktivt sammenhold
AKTIVT LIV MTB OG
CYKELKLUB

Voerfest 2024, 7.-8. juni

Voers Blad juni 2024

Borgermøde om fælles varme 22. maj kl.19 i Voers Hus

Nyt om kollektiv transport fra januar 2024

SKRIV DIG OP TIL VORES MAILING-LISTE

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.