BØRNEHAVEN

- en del af Landsbyordningen

Tina Sørensen, leder af BH , klub og SFO
Eventyrhulen er en afdeling i Landsbyordningen Voerladegård. Det betyder, at vi er i samme hus som skole og SFO/klub, som vi har et tæt og frugtbart samarbejde med.
Børnehaven har tre stuer med fast tilknyttede voksne; Alfestuen og Troldestuen, som er for de mindste børn, og Spirestuen hvor de ældste børn efterhånden introduceres til skolens lilleteam. Der er skolestart 4 gange årligt Eventyrhulen har madordning, hvor maden bliver tilberedt i hjertet i børnehaven; Eventyrhulens fællesrum.
Vi bor i dejlige lyse lokaler opført i 2010 og bruger både multihallen på skolen, skoven, spejderpladsen og sportspladsen til leg og udfoldelse. Vores fornemmeste opgave er at være med til at lægge grunden til, at børnene bliver livsduelige. I den tanke ligger, at alle børn skal føle sig som en vigtig del af et eller flere fællesskaber.
Vi arbejder hele tiden med at give børnene succesoplevelser inden for de områder, hvor de hver især er stærke - samtidig med at vi prøver at styrke de knap så stærke kompetencer.

Louise og Kasper har haft børn i Eventyrhulen siden 2013, først storesøster og nu lillesøster:

"I Eventyrhulen bliver vi mødt med engagement og lyst til vores børn. Der er stor fokus på kreativiteten. Ungernes bidrag til forårsfesten for hele landsbyordningen eller den årlige cirkusforestilling er et stort hit blandt både børn og voksne.
Alle høj- og årstider bliver markeret: F.eks. høsttiden, hvor børnene selv maler mel og slutter af med at bage deres eget brød, påsken med karse-kaniner og sommeren med vandkamp på legepladsen.
Den flotte natur bliver flittigt brugt, og der er tradition for udeuger, hvor børnehaven for en stund flyttes til spejderpladsen.
Der er tæt samarbejde med både vuggestue og dagplejere, men især med byens skole, som børnehaven hænger fysisk sammen med. Alle børn og voksne kender hinanden, og når de små bliver store og skal starte i skole, findes der ikke en mere tryg start på skolelivet, end den de får her"

images
images
images
images
MOSSØ
- når naturen er smukkest
En HEL hal resultatet af aktivt sammenhold
AKTIVT LIV MTB OG
CYKELKLUB

Voers Blad marts 2024

Fællesspisning i Voers Hus 1.februar kl.18

generalfors. i Borgerforeningen

Nyt om kollektiv transport fra januar 2024

SKRIV DIG OP TIL VORES MAILING-LISTE

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.