den kommunale DAGPLEJE

Voerladegård dagpleje kan tilbyde en tryg hverdag, hvor dit barn får den store verden i små doser. Børnene knytter venskaber på kryds i grupperne, når vi mødes fast i skolehallen, i menighedshuset og hos hinanden.
Vi prioriterer udelivet og nyder godt af naturen omkring os. Vi modtog alle "Grønne spirer" flaget i 2015, og vi har stor glæde af det materiale og inspirationen, der følger med. Som kommunale dagplejere er vi en del af en stor organisation, hvor vi har en pædagogisk leder tilknyttet.

Gå til hjemmeside

imagfes
Hanne Christensen (1966)
bor i Voerladegård sammen med sin mand. De har tre døtre, som er flyttet hjemmefra. Hanne har været dagplejer i 16 år.
imagfes
Sigrid Voigt Olesen (1969)
og hendes mand bor på en gård i Dørup sammen med deres tre døtre. Sigrid har været dagplejer siden 2000.
imagfes
Ellen Grønning (1970)
bor på en gård udenfor Voerladegård sammen med sin mand. Sammen har de tre børn. Ellen har været dagplejer siden 2005.
imagfes
Mette Preut Kjær (1971)
bor i Voerladegård med sin mand. Sammen har de tre døtre. Mette har været dagplejer siden 2001
Lise, mor til Asger:
"Da vi flyttede til Dørup fra Aarhus, var vi overbeviste om, at vores søn skulle i vuggestue. Vi havde nok lidt fordomme om at børnene i dagplejen ikke blev stimuleret socialt på samme måde som i vuggestuen. Midt i byggerod og flyttekaos blev han dog alligevel skrevet op til en dagplejeplads, og allerede efter en uge hos Sigrid var alle planer om vuggestue droppet! Asger blev en del af familien fra første dag, og han elskede livet på gården, hvor hverdagen er præget af kærlighed, tryghed og masser af sociale aktiviteter både hos Sigrid og hos de andre dagplejere. De har mulighed for at tilrettelægge dagen efter hvert enkelt barn, så alle aktiviteter sker på børnenes præmisser". hvor vi har en pædagogisk leder tilknyttet.

Peter, far til 5 børn, som alle har været passet hos Ellen:
Vi valgte dagplejen, fordi de er fantastisk søde mennesker! Derudover tilbyder dagplejen rigtig gode fysiske rammer for børnene. Alle vores 5 børn har været super glade for at være i dagplejen. De har altid været trygge hos Ellen, og vi har været trygge ved at aflevere dem. I dagplejegruppen er de gode til at mødes, både i legestue og hjemme hos hinanden. Det betyder, at børnene kender de andre dagplejere rigtig godt, og det er derfor ikke noget problem at aflevere et andet sted, når der er ferie eller sygdom".
MOSSØ
- når naturen er smukkest
En HEL hal resultatet af aktivt sammenhold
AKTIVT LIV MTB OG
CYKELKLUB

Voerfest 2024, 7.-8. juni

Voers Blad juni 2024

Borgermøde om fælles varme 22. maj kl.19 i Voers Hus

Nyt om kollektiv transport fra januar 2024

SKRIV DIG OP TIL VORES MAILING-LISTE

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.