Det lille røgeri

Det lille Røgeri - hyggelig fiskerestaurant og en lille specialbutik med røgvarer fra eget røgeri og udvalgte delikatesser

images

På Det lille Røgeri varmrøger vi vores fisk

Det lille Røgeri består af en hyggelig restaurant og en lille specialbutik med røgvarer fra eget røgeri og udvalgte delikatesser.
I restauranten serveres der traditionelle fiskeretter samt andre diverse retter. Kom og oplev vor populære fiskebuffet. Der kan bestilles bord på tlf.: 75 78 28 85
Butikken ligger i tilknytning til restauranten og byder på et udvalg af egne røgvarer, lokale special produkter, god chokolade mm. Om sommeren kan man også købe is og kolde drikke i butikken. Du kan se butikkens åbningstider her.
Røgning er et gammelt håndværk, som er anvendt i generationer i Danmark. På Det lille Røgeri varmrøger vi vores fisk. Varmrøgning er, når fisken røges 2-4 timer i en ovn, hvor temperaturen er på over 75 grader. Det er især de fede fisk, som makrel og laks der røges.
Røgning er et håndværk, der forpligter og kræver umage. Det er en proces der tager tid, men vi mener traditionen er værd at holde i hævd, fordi fisken får en langt mere naturlig smag af røg.
MOSSØ
- når naturen er smukkest
En HEL hal resultatet af aktivt sammenhold
AKTIVT LIV MTB OG
CYKELKLUB

Voerfest 2024, 7.-8. juni

Voers Blad juni 2024

Borgermøde om fælles varme 22. maj kl.19 i Voers Hus

Nyt om kollektiv transport fra januar 2024

SKRIV DIG OP TIL VORES MAILING-LISTE

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.