Hilsen fra Borgmesteren

images
Velkommen til en lille perle med højt til loftet

Har du lyst til at bo i noget af Danmarks smukkeste og mest kuperede terræn med bølgende marker, grønne skove, beroligende søer og spændende løbe- og cykelruter næsten lige uden for døren?

Vil du være en del af et landsbyliv med en aktiv borgerforening, velfungerende skole, daginstitution, idrætshal og sportsplads som det naturlige og meget livlige samlingspunkt.

Kan du og din familie se jer som en del af et aktivt fællesskab med omkring 600 virkelystne og glade beboere, hvor der samtidig er god plads til at være sig selv og dyrke roen væk fra det hektiske storbyliv.

Så tag et nærmere kig på Voerladegaard.
Voerladegaard er en af Skanderborg Kommunes meget aktive lokalcenterbyer en lille perle beliggende tæt ved Gudenåen og Mossø og i nær pendlerafstand via E45 til Skanderborg, Aarhus og Horsens. Her er højt til loftet og masser af plads til begejstring, liv og fællesskab - og ikke mindst overkommelige hus- og grundpriser.

Voerladegaard er en del af Skanderborg - en af de kommuner, som tiltrækker flest nye borgere. Især har børnefamilierne fået øje på den centrale beliggehed i Østjylland, den skønne natur og de stærke fællesskaber. Siden 2007 har omkring 5.000 nye borgere valgt at slå sig ned i kommunen.

Vi glæder os også til at tage imod dig.
Jørgen Gaarde
Borgmester

MOSSØ
- når naturen er smukkest
En HEL hal resultatet af aktivt sammenhold
AKTIVT LIV MTB OG
CYKELKLUB

Voerfest 2024, 7.-8. juni

Voers Blad juni 2024

Borgermøde om fælles varme 22. maj kl.19 i Voers Hus

Nyt om kollektiv transport fra januar 2024

SKRIV DIG OP TIL VORES MAILING-LISTE

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.