Vuggestuen Kastanjegården

Vælger man den private vuggestue Kastanjegården kan man også være sikker på, at de små er i de tryggeste og kærligste hænder fra morgen til aften.

Vuggestuen Kastanjegården er en privatejet vuggestue beliggende på en gård i Voerladegård og ejes af Susanne Haudrup. Ideen til at åbne en vuggestue opstod, da Susanne var på barsel med barn nr. tre. Dagplejen var fyldt og "hvad gør man så?" Ja, man åbner da bare en vuggestue. Vuggestuen åbnede d. 1. februar 2011 i en af længerne på gården, og i løbet af de første to år var vuggestuens pladser fyldt op.
En god normering til 20 børn vægtes højt, så de pt. i alt 9 personaler kan tilbyde den nødvendige omsorg og opmærksomhed. Tæt samarbejde med forældre, børnehaven og skolen, sundhedsplejerske, tale-høre-lærer, børnefysioterapeut og psykolog er også en vigtig prioritering på Kastanjegården. Selvom vuggestuen er privat, ydes der tilskud til pasningen fra kommunen på lige fod med offentlige institutioner.

Louise har tvillinger på Kastanjegården og også storebror har haft to skønne år på stedet:
"- Børnene bliver set og hørt, som de er – der bliver i den grad taget hånd om det enkelte barns behov, og både forældre og barn bliver taget imod hver eneste morgen med store smil og kram. Man får en følelse af, at man betyder mest i hele verden. Man kan 100% regne med, at der er en update på, hvordan dagen er gået, når man henter sit barn om eftermiddagen. Især i starten modtager man søde beskeder og billeder i løbet af dagen, så man ved, at ens guldklump har det godt. Der er i den grad overskud blandt personalet, og man ser dem altid kravle rundt på gulvet eller rode rundt i sandkassen sammen med børnene; der er oprigtig interesse.

- Der dufter altid dejligt af lækre hjemmebagte boller og varieret og sund mad, - og selvom man "kun" er vuggestuebarn, bliver der disket op med påskefrokost med sild, rejer og æg, samt andesteg og brunede kartofler til jul. Helt klart all inclusive på omsorg, kærlighed, kost og spændende aktiviteter."

images
images
images
MOSSØ
- når naturen er smukkest
En HEL hal resultatet af aktivt sammenhold
AKTIVT LIV MTB OG
CYKELKLUB

Voerfest 2024, 7.-8. juni

Voers Blad juni 2024

Borgermøde om fælles varme 22. maj kl.19 i Voers Hus

Nyt om kollektiv transport fra januar 2024

SKRIV DIG OP TIL VORES MAILING-LISTE

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.